Leusden,
02
december
2022
|
09:54
Europe/Amsterdam

Zo goed als nieuw: gecertificeerd schadeherstel van Porsche-niveau

Ook bij schade staat Porsche klaar voor zijn klanten. Of het nou een sterretje in de voorruit is of structuurschade, de Nederlandse Porsche Centra hebben de juiste, door Porsche AG gecertificeerde reparatie-oplossing. Daarmee is een Porsche ook na herstel zo goed als nieuw.

“De medewerkers van de Nederlandse Porsche Centra staan klanten bij schade met raad en daad bij”, zegt Richard van Wijngaarden, Manager After Sales & Service bij Pon Porsche Import. “Om een perfect herstel - zeker bij grote schades - te waarborgen, werkt Porsche met certificeringen. Zo’n certificering wordt afgegeven als een Porsche Centrum aan 74 eisen voldoet. Eén ervan is het volgen van een gespecialiseerde opleiding bij Porsche AG, die per persoon vijf dagen in beslag neemt. Ook het gebruik van speciaal Porsche-gereedschap en het volgen van door de fabriek voorgeschreven inbouw- en afstelgegevens zijn belangrijke criteria. Porsche controleert jaarlijks of gecertificeerde bedrijven aan alle bestaande én nieuwe eisen voldoen. Dit alles met maar één doel: een Porsche die ook na reparatie zo goed als nieuw is.”

Gegarandeerd goed

Voor elke schade hebben de Porsche Centra de perfecte reparatiemethode. Het vakmanschap van de door Porsche zelf opgeleide technici staat daarbij aan de basis. Zij kennen elke Porsche tot in detail en beheersen de fijne kneepjes van het werken met geavanceerde assistentiesystemen en hightech materialen, zoals carbon en CRFP (met koolstofvezel versterkte kunststof). Bij alle werkzaamheden nemen de technici de officiële fabrieksrichtlijnen in acht en maken ze gebruik van speciaal voor Porsche ontwikkelde meet-, richt- en kalibratieapparatuur. Uiteraard gebruiken ze ook originele Porsche-onderdelen. Klanten krijgen dan ook garantie op reparaties die door een Porsche Centrum worden uitgevoerd. Eventuele fabrieksgaranties blijven na het herstel eveneens van kracht.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.