Leusden,
20
november
2023
|
13:06
Europe/Amsterdam

Weekend vol avontuur voor Porsche-rijders tijdens Level Yellow Experience 2023

VIDEO - Deze unieke tweedaagse tour door Nederland leidde de deelnemers door adembenemende landschappen en bood een scala aan bijzondere momenten. De aftermovie neemt je mee op een reis van culinair genot, van de verfijnde keuken van Restaurant Het Koetshuis in Bennekom tot de moderne smaken van Restaurant MOS in Amsterdam en de maritieme culinaire hoogstandjes van Restaurant HAVN in Hoorn. Beleef de opwinding van de Porsche Classic Experience, waar adrenaline en nostalgie samenkomen in een onvergetelijke rit. Laat je betoveren door de prachtige beelden en geluiden van deze exclusieve Level Yellow Experience, waar passie voor auto's, gastronomie en avontuur samenkomen.

Porsche24 in het kort

Porsche24 is het exclusieve programma dat Porsche rijden beloont. Er zijn vier levels: Porsche24, Silver, Red en Yellow. Deelnemers krijgen punten en speciale badges voor de kilometers die ze rijden en de evenementen waaraan ze deelnemen. Punten en badges helpen om stappen te zetten op weg naar een volgend level en de bijbehorende privileges. In de Porsche24 app is de voortgang op elk gewenst moment in te zien. Via de app kunnen members zich tevens aanmelden voor deelname aan evenementen. Ook een rijtraining van de Porsche Track Experience is hier snel te boeken. Daarnaast biedt Porsche24 inspiratie voor bijzondere trips en brengt de app het laatste nieuws uit de wereld van Porsche onder handbereik.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.