Leusden,
28
juni
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Porsche Centrum Leusden officieel Porsche Classic Partner

Porsche AG heeft Porsche Centrum Leusden gecertificeerd tot officieel Porsche Classic Partner. Geïnteresseerden kunnen in Leusden terecht voor de aankoop van een klassieke Porsche in topconditie en eigenaren van een Porsche Classic kunnen rekenen op de beste zorg voor hun auto: van onderhoud en reparatie tot en met complete restauratie. De Classic passie van Porsche Centrum Leusden komt bovendien tot uiting in de organisatie van speciale evenementen voor eigenaren en fans van klassieke Porsches.

Porsche bouwt al 70 jaar sportwagens en elk model van het merk is uitgegroeid tot een gewilde klassieker. Om de sportieve traditie levend en vooral rijdend te houden, is een combinatie van passie en vakmanschap nodig. En dat is precies wat Porsche Classic Partner Leusden biedt. De medewerkers met ruime Porsche ervaring hebben een intensieve Porsche Classic training in Duitsland gevolgd en kennen daardoor alle technische ins en outs van vooral de luchtgekoelde Porsche modellen.

De perfecte pasvorm

Bij onderhoud, reparatie en restauratie zijn passie en vakmanschap uitermate belangrijke factoren, maar er is meer: voor een perfect resultaat maken de Porsche Classic technici altijd gebruik van originele Porsche gereedschappen en onderdelen. Porsche produceert als een van de weinige fabrikanten nog altijd onderdelen voor klassieke modellen. Voor zeldzame onderdelen wordt daarbij zelfs gebruikgemaakt van 3D-printing.

Porsche Classic beleving in Leusden

Porsche Classic Partner Leusden biedt mede dankzij het speciale Porsche Classic plateau de beleving die bij de luchtgekoelde modellen van het merk past. Hier worden altijd diverse classics getoond en zijn er voor geïnteresseerden volop mogelijkheden om zich in de wereld van Porsche Classic te verdiepen. Onder meer korte films, boeken, brochures en andere materialen maken het mogelijk om de complete modelhistorie te ontdekken en in de geschiedenis van het merk te duiken. Om de eigenaren van klassieke Porsches samen hun passie te laten beleven, zet Porsche Classic Partner Leusden bovendien in op de organisatie van speciale Classic evenementen, waaronder toerritten en (technische) workshops.

Een degelijke back-up

Porsche Classic Partner Leusden heeft van oudsher een nauwe band met Porsche AG in Duitsland. Porsche Classic medewerkers kunnen bijvoorbeeld altijd gebruikmaken van originele documentatie en tekeningen van de fabriek. Bovendien beschikt Porsche Centrum Leusden zelf ook over een zeer uitgebreid en waardevol archief. Daarmee wordt het mogelijk de werkwijze van toen te combineren met de inzichten van nu. En dat is dé manier om elke Classic van Porsche in topconditie te brengen en houden.