Leusden,
29
december
2022
|
09:45
Europe/Amsterdam

NFT's van Team GP Elite-coureurs Larry ten Voorde en Max van Splunteren vanaf nu te koop

De NFT's van de P24 Fender Benders NFT-collectie worden momenteel verkocht. Er zijn 1.000 unieke NFT's van Max en 1.000 unieke NFT's van Larry beschikbaar, ontworpen door de Nederlandse kunstenaar ‘Street Art Frankey’. Bij aanschaf van één of meerdere NFT's uit deze collectie maak je bovendien kans op fantastische prijzen.

Wie voor een token uit P24 Fender Benders NFT-collectie kiest, krijgt een willekeurige NFT uit de gehele collectie. Het blijft daarbij vooraf een verrassing of je een NFT van Max of van Larry ontvangt. Wanneer de NFT een ‘special’ betreft, maak je kans op één van onderstaande prijzen:

  • De hoofdprijs: tickets voor twee personen voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023 (vrijdag tot en met zondag)
  • Tickets voor twee personen voor de zondag van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023
  • Tickets voor twee personen voor de zaterdag van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023
  • Tickets voor twee personen voor de vrijdag van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023
  • Tickets voor een virtuele Porsche Mobil 1 Supercup race
  • Virtuele sim-racetraining van Larry of Max
  • Een hotlap op CM.com Circuit Zandvoort bij Larry of Max in de auto

 

P24 Fender Benders NFT-collectie  - MAX


Waar zijn de NFT's te verkrijgen?

De NFT's zijn verkrijgbaar via LUXY.io, een online platform waarop NFT's worden verhandeld. Onderstaande link brengt je naar het LUXY.io platform: bit.ly/3G26YPd

Hoe koop je een NFT?

Er is een handleiding gemaakt voor wie een NFT uit deze collectie wil aanschaffen, maar hier nog geen ervaring mee heeft. In de handleiding worden alle stappen eenvoudig uitgelegd. Klik op de volgende link om deze handleiding te lezen: https://drive.google.com/file/d/1SVo2dVHDj87-98kjiY_61JG8DOLKhbWU/view

P24 Fender Benders NFT-collectie  - LARRY

3.000 extra NFT's

Binnenkort zullen de NFT's van de drie andere Team GP Elite-rijders eveneens in de verkoop gaan. Daan van Kuijk, Jesse van Kuijk en Lucas Groeneveld zullen elk 1.000 NFT's uitgeven. Ook de ‘specials’ van deze NFT's zijn gekoppeld aan een van bovenstaande prijzen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.