Leusden,
22
juli
2023
|
07:00
Europe/Amsterdam

My Porsche App biedt nieuwe functies binnen Apple CarPlay®

Porsche is de eerste autofabrikant die voertuigfuncties uit zijn app integreert in Apple CarPlay®. Dankzij het verder uitgebreide scala aan mogelijkheden van de My Porsche-app kun je met CarPlay® diverse functies van de auto vereenvoudigd digitaal beheren en besturen. 

De My Porsche App is de centrale plek voor het digitaal beheer en de aansturing van uw Porsche. Het toont bijvoorbeeld de laadstatus van de accu in elektrische auto’s, regelt de airconditioning van het voertuig of stuurt bestemmingsadressen naar het navigatiesysteem. Bovendien koppelt de My Porsche-app bestaande accounts aan externe providers, zoals Apple Music®, met de bijbehorende apps in het Porsche Communication Management (PCM).

De My Porsche App gecombineerd met Apple CarPlay®

Voertuigfuncties worden in de nieuwe versie van de My Porsche-app gecombineerd met CarPlay® en stelt u in staat om via CarPlay functies eenvoudig aan te passen. Het wijzigen van audio-instellingen, het wisselen van radiozenders, het aanpassen van instellingen voor de airconditioning of bijvoorbeeld de sfeerverlichting. Bovendien krijgt de gebruiker via Quick Action in CarPlay® gecombineerde functies aangeboden waaronder wellness-modi zoals ‘Relax’, ‘Warm up’ en ‘Refresh’. Verder kun je Apple's stemassistent Siri® tijdens het rijden in de Porsche gebruiken om verschillende instellingen snel en accuraat te activeren.

De verbinding werkt snel en eenvoudig door eenmalig een QR-code te scannen die in het PCM wordt weergegeven waarbij voor nu de nieuwste functionaliteiten debuteren in de vernieuwde Cayenne. Daarna rolt Porsche het verder uit naar andere modellen.

“Met de update van de My Porsche-app maken we gebruik van de diverse mogelijkheden van Apple CarPlay. Het doel: een nog betere klantervaring bieden”, zegt Mattias Ulbrich, CEO van Porsche Digital en CIO van Porsche AG. “Technologie en digitalisering zijn cruciale factoren voor de blijvende aantrekkingskracht van ons merk - nu en in de komende 75 jaren."

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.