Leusden,
22
april
2022
|
14:43
Europe/Amsterdam

Feest voor de zintuigen: de Porsche Route of Sound

The Route of Sound op 9 april was het eerste event uit een serie zintuigevenementen die Porsche Nederland in 2022 en 2023 organiseert. 25 Porsche rijders gingen op pad met hun eigen auto en werden onderweg verrast met bijzondere geluidservaringen.

Bij Kasteel Heukelom in Bennekom kwamen 25 Porsche rijders en hun partners samen voor de start van de Porsche Route of Sound, die volledig in het teken stond van het zintuig horen. Het gehoor werd hier direct geprikkeld door een muzikale performance van De Reisgenoot, Maarten van Veen. 

De route: fraaie locaties, unieke optredens

Het routeboek gidste de equipes naar fraaie locaties, waar unieke optredens werden verzorgd. Zo werden de deelnemers in Concertzaal Oosterbeek verrast door harpiste Doriene Marselje, die in haar voorstelling ‘In a landscape’ op een elegante maar welluidende manier de grenzen van de harp opzocht. Haar optreden was ook een lust voor het oog dankzij de interactieve lichtinstallatie, die regeerde op het geluid van de harp. Oftewel: geluid en licht in perfecte harmonie.

Ook bij de finish op landgoed Klarenbeek was er een bijzondere performance. Niek Boes zette een bijzondere show neer door met zijn stem (on)alledaagse geluiden treffend na te doen. Dit draaide uit op een cabaretvoorstelling met inhoud, veel humor en spontane interacties met het publiek.

Cas Meijerink, Customer Marketeer bij Porsche Nederland: “The Route of Sound galmt ongetwijfeld nog lang na. We hebben de Porsche24 members op een nieuwe manier leren luisteren. Daar hebben ze stuk voor stuk van genoten. Dat enthousiasme nemen we graag mee naar het volgende Porsche zintuigevenement.”

Meer Porsche zintuigevenementen

Dit jaar en in 2023 volgen er meer Porsche zintuigevenementen, die worden georganiseerd door Porsche Nederland of een van de Porsche Centra. Porsche rijders kunnen zich voor deze en andere evenementen aanmelden in de gratis Porsche24 app. 

Porsche24 in het kort

Porsche24 is het exclusieve programma dat Porsche rijden beloont. Er zijn vier levels: Porsche24, Silver, Red en Yellow. Deelnemers krijgen punten en speciale badges voor de kilometers die ze rijden en de evenementen waaraan ze deelnemen. Punten en badges helpen om stappen te zetten op weg naar een volgend level en de bijbehorende privileges. In de Porsche24 app is de voortgang op elk gewenst moment in te zien. Via de app kunnen members zich tevens aanmelden voor deelname aan evenementen. Ook een rijtraining van de Porsche Track Experience is hier snel te boeken. Daarnaast biedt Porsche24 inspiratie voor bijzondere trips en brengt de app het laatste nieuws uit de wereld van Porsche onder handbereik. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.