Leusden,
13
december
2021
|
16:04
Europe/Amsterdam

Exclusieve experience vol adrenaline voor Porsche24 Yellow Members

Yellow Members van de Porsche24-community mochten op 5 en 6 december exclusief deelnemen aan een experience vol comfort én adrenaline, georganiseerd door Porsche Nederland. Van een ontspannen verblijf in een wellness-suite tot een dag vol actie op CM.com Circuit Zandvoort.

Zondag 5 december stond in het teken van comfort. Het genieten tijdens de Yellow Experience startte met een voorovernachting in een charmant boutique hotel in de historische binnenstad van Haarlem. Porsche24-deelnemers met Yellow Member-status verbleven hier in een bijzondere suite met wellness-faciliteiten voor pure ontspanning. 

Met een goede nachtrust in the pocket waren alle Yellow Members gereed voor een frisse start op maandag. Op CM.com Circuit Zandvoort heette Sjoerd Teertstra, Managing Director van Porsche Nederland, de gasten van harte welkom. Dag twee van de Yellow Experience stond geheel in het teken van actie en adrenaline. Met volop mogelijkheden om de eigen rijkwaliteiten (nog) verder te upgraden met behulp van een ervaren Porsche rij-instructeur, inclusief vrij rijden op het circuit, driftsessies én een bloedstollende passenger drive met Max van Splunteren - rookiekampioen in de Porsche Mobil 1 Supercup 2020 - in een Porsche 911 GT3 Cup.

Rijden wordt beloond

Onderdeel van de Yellow Experience was een slalomcompetitie. Deelnemers streden tegen elkaar, niet alleen voor ‘eeuwige roem’, maar ook voor een bokaal. “Bij Porsche houden we van competitie, waarbij rijden wordt beloond”, aldus Sjoerd Teertstra. Ook Yellow Member worden? Behaal 75.000 punten in Porsche24 en en kom in aanmerking om lid te worden. Porsche24 Yellow Members krijgen toegang tot exclusief voor hen georganiseerde events.