Leusden,
21
november
2023
|
07:00
Europe/Amsterdam

Dromen komen tot leven in meeslepende Porsche-documentaire Road to Le Mans. The Film

VIDEO - Michael Fassbender is een gevierd Hollywood-acteur, maar wat is er voor nodig om ook als gevierd coureur over het asfalt te scheuren? In ‘Road to Le Mans. The Film’ wordt Fassbender meerdere jaren gevolgd tijdens het najagen van zijn ultieme droom: deelnemen aan de 24 uur van Le Mans. 

Vanaf kleins af aan droomde Fassbender van een leven als coureur. Na meerdere jaren van competitief racen volgt in 2022 de ultieme beloning: deelname aan de 24 uur van Le Mans. Althans, zijn de debuut aan de vermaarde 24-uurs race is bitterzoet met meerdere incidenten tijdens een tumultueuze race. Fassbender besluit echter direct om opnieuw deel te nemen en zodoende stond hij afgelopen juni met een Porsche 911 RSR aan de start  van de 24 uur van Le Mans. Het jaar dat de vermaarde 24-uurs race 100 jaar bestaat. De uitkomst? Die is te volgen in de meeslepende documentaire Road to Le Mans. The Film.

Michael Fassbender: Road to Le Mans – The Film

Michael Fassbender: Road to Le Mans – The Film

Michael Fassbender: Road to Le Mans – The Film

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.