Leusden,
18
december
2021
|
16:27
Europe/Amsterdam

CarPort Rotterdam: nieuwe Rotterdamse thuishaven van Porsche, Bentley en Lamborghini opent zijn deuren

Rotterdam is sinds deze week een nieuwe hotspot rijker. CarPort Rotterdam - de nieuwe thuishaven van Porsche, Bentley en Lamborghini - is een unieke plek waar klanten en liefhebbers deze drie iconische luxemerken in alle facetten kunnen ervaren. 

Het volledig getransformeerde pand met vijf verdiepingen en een atrium biedt 17.500 vierkante meter aan beleving en maakt vanbuiten en binnen indruk met een exclusieve, hightech uitstraling. CarPort Rotterdam is een ontmoetings- en inspiratieplek waar klanten en liefhebbers de drie luxemerken optimaal kunnen beleven, waarbij gastvrijheid en innovatie centraal staan. 

Destination Porsche

Bij aankomst is direct duidelijk dat de hoofdrol bij CarPort Rotterdam is weggelegd voor de nieuwe vestiging van Porsche Centrum Rotterdam: het grootste deel van het gebouw is volledig uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van het sportwagenmerk uit Zuffenhausen. De sfeervolle ‘Porsche Platz’ in het grote atrium is de nieuwe ontmoetingsplaats voor de Porsche-community. Via de ‘pitlane’ vinden bezoekers hun weg naar verschillende ‘destinations’. Zo zijn er niet alleen speciale ruimtes voor modellen als de 911 en de Taycan, Porsche Classic, Approved en Exclusive, maar ook voor thema’s als E-performance, Tequipment en Motorsport. De hypermoderne, ruim opgezette drive-in werkplaats biedt klanten de beste service voor hun nieuwe, gebruikte of klassieke Porsche, tot schadeherstel met een eigen spuiterij aan toe. 

 

Italiaanse passie en Britse prestige

CarPort Rotterdam is ook de nieuwe Rotterdamse thuishaven van het Italiaanse supersportwagenmerk Lamborghini en het Engelse prestigemerk Bentley. De ruim opgezette showroom van Lamborghini staat in het teken van ultieme hightech, de zo kenmerkende eigenschap van het merk. In de showroom van Bentley worden klanten en liefhebbers ondergedompeld in een bijzondere belevingswereld en kunnen ze een nieuwe Bentley tot in detail samenstellen via een state-of-the-art configurator. Voor Bentley- en Lamborghini-rijders is CarPort Rotterdam uiteraard ook het adres voor onderhoud en service. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.