08
mei
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Webspecial voor Porsche Panamera naar nieuwe fase

Op dit moment bevindt de mondiale ‘webspecial’ zich in de vierde fase. Een centraal onderdeel van de totale campagne is een interactief onlinemagazine (www.porsche.de/panamera) waarvan zes uitgaven worden gemaakt. Het webmagazine bouwt de spanning rondom de Panamera op tot aan de marktintroductie van de auto in september 2009. Bovendien is een slim registratiesysteem ontwikkeld dat Porsche helpt om op een correcte en efficiënte manier klantgegevens te verzamelen in een voor Porsche geheel nieuw marktsegment.

De webspecial van de Panamera kenmerkt zich door twee invalshoeken: hij presenteert de auto en biedt de lezer inspiratie door de belevingswereld eromheen. Hierdoor kunnen lezers de auto vanuit diverse perspectieven leren kennen.


Luxe vierdeurs coupé

Met de Panamera betreedt Porsche een geheel nieuw segment, dat van luxe vierdeurs coupés. Drie elementen maken de Porsche Panamera uniek in zijn soort: zijn kenmerkende design, het doordachte en intelligente interieurconcept en zijn luxe afwerking en uitrusting. Dankzij zijn sterke motor en de innovatieve techniek vertegenwoordigt de vierzitter bovendien alle traditionele kernwaarden van het merk Porsche. De Grand Turismo verenigt compromisloze sportiviteit met buitengewoon rijcomfort, zoals geen andere auto dat doet in zijn klasse.