23
mei
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Unieke trilogie over de meest legendarische Nederlandse Porsche-coureurs

Elk deel van de unieke trilogie is volledig gewijd aan één Porsche-coureur. Het boek over Carel Godin de Beaufort is geschreven door Frits van Someren, Rob Wiedenhoff verzorgde de teksten voor het boek over Gijs van Lennep en het boek over Ben Pon werd geschreven door Ton Roks. De auteurs gaan niet allen in op het succesvolle raceverleden van de hoofdpersonen, maar ook op andere aspecten van hun leven. De gebonden uitgaven zijn tweetalig (Nederlands, Engels) en vallen op door hun royale formaat (30x30 cm) en de prachtige fotografie. Speciaal voor deze uitgaven stelde het Porsche Museum in Stuttgart exclusief beeldmateriaal ter beschikking. Bovendien bevatten de boeken unieke, nooit eerder gepubliceerde amateurfoto’s.


Beperkte oplage

De trilogie komt in juni aanstaande op de markt. De drie boeken worden geleverd in een fraaie cassette en kost € 99 per box. Daarnaast is er een Limited Edition-box beschikbaar. Deze heeft een oplage van 150 stuks. De luxe verpakking bevat uiteraard de drie boeken. Deze zijn gesigneerd door de hoofdpersonen. Het boek over (de in 1964 overleden) Carel Godin de Beaufort is gesigneerd door zijn zus Cornelie Petter – Godin de Beaufort. De Limited Edition Box bevat daarnaast bijzondere litho’s van de coureurs en hun auto’s. Deze litho’s zijn exclusief vervaardigd door kunstenaar Marcel Bastiaans. De prijs van de Limited Edition Box bedraagt € 299. Zowel de ‘reguliere’ trilogie als de Limited Edition is vanaf juni beschikbaar. Voorintekenen kan nu al via www.porsche.nl/classic.Herinneringen delen

Voor de lancering van deze spraakmakende boeken is Porsche op zoek naar persoonlijke ervaringen, anekdotes of herinneringen aan een van de drie legendes. De mooiste herinnering maakt kans op één van de 150 gesigneerde gelimiteerde cassettes. Voor meer informatie zie www.porsche.nl/classic.