08
december
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Scoren met de Porsche-Spreekbeurt: rijden met de gloednieuwe 911

Porsche introduceerde het Spreekbeurt Pakket in maart 2010. Het groeide uit tot een groot succes: de teller van het aantal downloads staat op meer dan tweeduizend. Het pakket is uitsluitend te downloaden via www.porsche.nl/kids en bevat een levendige basis voor een spreekbeurt over verleden, heden én toekomst van Porsche. Dit alles in het Nederlands en toegespitst op leerlingen van de basisschool. Uiteraard bevat het pakket ook een groot aantal foto’s – handig voor bijvoorbeeld een powerpoint-presentatie.

 

Extra dimensie

Vorige week introduceerde Porsche de nieuwe 911. Deze nieuwe jongensdroom is voor scholieren weer een extra reden om een spreekbeurt over het illustere merk voor te bereiden. Elke scholier die het Spreekbeurt Pakket vóór 31 januari aanvraagt én daarbij zo origineel mogelijk aangeeft waarom juist hij/zij eens in de nieuwe 911 zou moeten rijden, maakt kans op een heel speciale prijs. Hij of zij wordt namelijk thuis opgehaald door Jeroen Bleekmolen. De Porsche-coureur heeft dan natuurlijk de nieuwste Porsche 911 bij zich. Jeroen trakteert de leergierige Porsche-fan op een spectaculaire rit met de 911. Uiteraard geeft hij daarbij uitleg over de auto, maar hij beantwoordt net zo graag vragen over de 911 in race-uitvoering waarmee hij in de Porsche Supercup racet. En daarmee krijgt de daaropvolgende spreekbeurt van de gelukkige leerling een extra dimensie. De ervaring leert namelijk dat als iemand in een 911 (of een andere Porsche) heeft (mee)gereden, hij/zij er niet over uitgepraat raakt.

 

Porsche en kinderen

Porsche is ‘hofleverancier’ als het gaat om jongens- en meisjesdromen. Speciaal voor kinderen heeft Pon Porsche Import een online Kids Corner ingericht. Deze is te vinden op www.porsche.nl/kids. Leuk voor kinderen maar ook voor de ouders. Naast het Spreekbeurt Pakket kan men hier ook terecht voor andere downloads en een uniek cadeau. Onlangs lanceerde Pon Porsche Import het Porsche kinderboek. Centraal in het kinderboek staat een spannende jongens-/meisjesdroom. Het personaliseerbare kinderboek is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Tevens is in de Porsche Kids Corner een bouwplaat van de nieuwe 911 te downloaden. De jongste Porsche-fans kunnen hiermee hun eigen 911 in elkaar zetten. Er kan worden gekozen voor een blauw exemplaar of een versie die eerst zelf in te kleuren is.