26
januari
2015
|
17:15
Europe/Amsterdam

Prestigieuze onderscheidingen voor Nederlandse Porsche Centra

De Porsche Excellence Cup werd wederom gewonnen door Porsche Centrum Gelderland. Het bedrijf haalde zeer hoge scores op het gebied van sales, service, uitstraling en klanttevredenheid. Pon Porsche Import heeft deze prijs in 2009 in het leven geroepen om de Nederlandse Porsche Centra te stimuleren tot (nog) verdere kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid.

Internationale onderscheidingen Porsche Centrum Leusden

Porsche Centrum Leusden kreeg de Porsche Sales Excellence Award toebedeeld. Deze door Porsche AG geïnitieerde award is een beloning voor het feit dat ‘Leusden’ de beste Porsche dealer op het gebied van Sales is. Ook de klanttevredenheid bleek van hoog niveau. Porsche Centrum Leusden ontving tevens de Porsche Service Tequipment Award. Deze prijs geeft aan dat Porsche Centrum Leusden de beste dealer is op het gebied van sales en marketing van Tequipment – de originele Porsche accessoires. Ook deze prijs heeft door de betrokkenheid van Porsche AG een internationaal karakter.

Porsche Centrum Maastricht dubbel in de prijzen

Het hoge serviceniveau van de Nederlandse Porsche organisatie wordt nog eens extra onderstreept door het feit dat Porsche Centrum Maastricht de Porsche Service Excellence Award in de wacht wist te slepen, dé internationale beloning voor service van topklasse. Op alle belangrijke beoordelingscriteria, waaronder klanttevredenheid, de omgang met garantieclaims, de omzet van onderdelen en trainingen behaalde dit Porsche Centrum zeer hoge scores. Ook won deze vestiging de eveneens door Porsche AG in het leven geroepen Porsche Classic Award. Deze prijs toont aan dat ‘Maastricht’ een sterke én succesvolle focus op Porsche Classic heeft en dat dit gepaard gaat een gezonde omzet in Classic onderdelen.

Foto 1: Team Porsche Centrum Gelderland

Foto 2: In de auto: Mark Wegh (Porsche Centrum Gelderland) en Berry Vlaanderen (Pon Porsche Import). Achter de auto: Paul van Splunteren (Directeur Pon Porsche Import) en Gerjon van den Berg (Pon Porsche Import)

Foto 3: Team Porsche Centrum Leusden

Foto 4: Mark Zuidervaart, Tim Bergwerf, Michel Arfman en Colin de Lange (Porsche Centrum Leusden)

Foto 5: Team Porsche Centrum Leusden

Foto 6: Paul van Splunteren (Directeur Pon Porsche Import), Luc Vanderfeesten (Porsche Centrum Maastricht), Berry Vlaanderen (Pon Porsche Import) en Martin van Os (Porsche Centrum Maastricht)