Leusden,
14
september
2022
|
16:00
Europe/Amsterdam

Porsche24 en Team GP Elite lanceren eerste NFT-collectie samen met Syscoin

De Nederlandse kunstenaar ‘Street Art Frankey’ heeft voor Team GP Elite de P24 Fender Benders NFT-collectie ontworpen. De collectie is gebaseerd op het Porsche Mobil 1 Supercup seizoen van 2022. In de kunstwerken wordt een iconische plek op een van de acht Supercup-circuits gecombineerd met een Team GP Elite coureur. 

De eerste drop van deze collectie bestaat uit 2.000 unieke NFT’s van Team GP Elite-rijders Larry ten Voorde en Max van Splunteren. Van beide rijders zijn elk 1.000 unieke NFT’s beschikbaar. De tweede drop zal bestaan uit 3.000 extra NFT’s, waarop de andere coureurs  van Team GP Elite afgebeeld zullen staan.

normal3

Win fantastische prijzen!

Van elke rijder zijn liefst 64 specials ontworpen. Hiervan zijn er 32 met een helm op en de auto balancerend op de vinger, 8 met een bronzen fles, 8 met een zilveren fles en 8 met een gouden fles. Zodra iemand een van deze specials bezit, wint diegene een van onderstaande prijzen.

normal1

  • De hoofdprijs: tickets voor twee personen voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023 (vrijdag tot en met zondag)
  • Tickets voor twee personen voor de zondag van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023
  • Tickets voor twee personen voor de zaterdag van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023
  • Tickets voor twee personen voor de vrijdag van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023
  • Tickets voor een virtuele Porsche Mobil 1 Supercup race
  • Virtuele sim-racetraining van Larry of Max
  • Een hotlap op CM.com Circuit Zandvoort bij Larry of Max in de auto


Zet jezelf op de whitelist!

Ga naar https://forms.gle/9KujroPiWeivuDcw9 om jezelf op de whitelist voor dit project te zetten, zodat je gegarandeerd bent van een NFT uit deze collectie. Naar verwachting gaat de verkoop in oktober van dit jaar van start. 

Porsche24 en Team GP Elite lanceren eerste NFT-collectie samen met Syscoin

Wat is een NFT?

NFT staat voor Non-fungible Token. Het is een nieuwe, digitale manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale objecten. Zo’n digitaal object kan bijvoorbeeld kunst zijn. Fungible staat voor ‘vervangbaar’, dus non-fungible betekent het tegenovergestelde: NFT’s zijn uniek, er is maar één exemplaar van en er kunnen er niet meer van worden gemaakt.

Als je een NFT koopt, krijg je het volledige eigenaarschap over het digitale object dat je hebt gekocht. Dit eigenaarschap wordt met een unieke code vastgelegd in de blockchain. Via online marktplaatsen, zoals het LUXY.io platform, kunnen NFT’s verhandeld worden.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.