Leusden,
05
februari
2016
|
10:47
Europe/Amsterdam

Porsche Groep Zuid start nieuwbouw in Maastricht

Samenvatting

Eind februari start op de Afrikalaan te Maastricht-Airport (Beek) de bouw van een volledig nieuw pand voor Porsche Centrum Maastricht. Hiermee komt de dealer tegemoet aan de sterke groei van het merk Porsche en de grote vraag naar Porsche producten en diensten in Limburg en directe omgeving. Porsche Centrum Maastricht is samen met Porsche Centrum Eindhoven onderdeel van Porsche Groep Zuid, de officiële Porsche dealerorganisatie voor Noord-Brabant en Limburg.

De locatie aan de Afrikalaan is al bekend bij de Porsche liefhebber. Sinds 2011 is Porsche op dit adres vertegenwoordigd, eerst gestart als uitgebreid servicepunt en al snel doorgegroeid naar het volledige Porsche Centrum Maastricht. De focus van Porsche Centrum Maastricht ligt op maximale klanttevredenheid. Om ook in de toekomst een hoog kwaliteitsniveau te blijven bieden, investeert het nu in faciliteiten die dat mogelijk maken.”

Herkenbaar

Het nieuwe pand wordt gebouwd op een 3.600m2 grote kavel naast het huidige pand. Het voldoet aan de laatste eisen van Porsche. De showroom heeft een oppervlakte van 1.200 m2 en is daarmee aanzienlijk groter dan de huidige. Een echte blikvanger is de grote vergaderruimte die als een skybox boven de auto’s hangt. Klanten kunnen ook gebruik maken van deze vergaderruimte. De werkplaats beschikt over de modernste faciliteiten om elke Porsche in optimale conditie te houden.

De oplevering van het nieuwe Porsche Centrum Maastricht staat omstreeks oktober gepland. Het huidige pand behoudt na de verhuizing een functie. Hier zullen voor autoliefhebbers mooie dingen te zien zijn.