17
november
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

Porsche en de kerstman-connectie

In de kerstcatalogus van Porsche Design Driver’s Selection is een speciale afdeling voor kleine coureurs opgenomen. Het aanbod begint bij een kleurboek, maar het omvat ook fraaie schaalmodellen, een exclusieve loopfiets met Carrera S-velgen, racebanen en een alumnium slee. Voor alle artikelen geldt dat ze zijn gefabriceerd volgens de hoge maatstaven van Porsche - duurzaamheid staat dus voorop.


Ladies First…

De Driver’s Collection van Porsche Design voor dames is sterk uitgebreid. Speciaal voor haar is er een uitgebreide kledinglijn met diverse ‘basics’, maar speciaal voor het (feest)seizoen is er nu ook een bijzonder exclusieve Sweatsuit, die is afgewerkt met Swarovski-kristallen. Het juweliershorloge, de armband en halsketting, die alle ook zijn afgewerkt met Swarovski-kristallen, sluiten daar in stijl op aan. Bovendien is tijdelijk een zeer exclusieve, eveneens met Swarovski-kristallen versierde damestas beschikbaar - deze wordt in een oplage van in totaal 300 stuks geproduceerd.


Hebbedingetjes voor hem

Ook de mannen komen ruimschoots aan bod in de speciale kerstcatalogus. Er is een uitgebreide collectie horloges beschikbaar waaronder de 911 GT2 Classic Chronograaf, die in gelimiteerde oplage wordt geproduceerd. Bovendien is er keus uit diverse fraaie kalenders. In de categorie hebbedingetjes is er een speciale vermelding voor iets wat in eerste instantie een de contactsleutel van een Porsche 911 lijkt te zijn, maar in tweede instantie een krachtige (2 GB) USB blijkt. De Kerstman mag dan oud zijn, hij gaat wel met zijn tijd mee en is zijn gevoel voor humor zeker nog niet verloren.


Alle bijzondere artikelen uit de kerstcatalogus van de Porsche Design Driver’s Collection zijn verkrijgbaar bij de officiële Porsche Centra in Nederland. Via de link is de digitale kerstbrochure te downloaden.


http://porsche-design.com/live/christmas2/flash.html