Leusden,
15
januari
2018
|
11:04
Europe/Amsterdam

Porsche Centrum Amsterdam officieel Porsche Classic Partner

Porsche Centrum Amsterdam officieel Porsche Classic Partner

Porsche Centrum Amsterdam is afgelopen zaterdag door Porsche AG gecertificeerd tot officieel Porsche Classic Partner. Dat betekent een breed aanbod van de beste klassieke Porsches en dat Porsche Centrum Amsterdam alles in huis heeft om klassieke modellen perfect te onderhouden, te repareren en te restaureren. Vakmanschap en passie voor het merk gaan hierbij hand in hand.

Elke Porsche wordt ooit een klassieker en als officieel Porsche Classic Partner springt Porsche Centrum Amsterdam hier perfect op in. De focus van de nieuwste Porsche Classic Partner ligt op Porsches met luchtgekoelde motoren. Voor advies, onderhoud, reparatie en restauratie kunnen klanten rekenen op de expertise van bevlogen medewerkers, die bij Porsche in Duitsland een speciale Classic opleiding hebben gevolgd. Deze medewerkers zijn ook echte Classic liefhebbers en daarmee is er gelijk een ‘klik’ met de eigenaren van een klassieke Porsche. In Amsterdam vinden liefhebbers en geïnteresseerden ook de Classic Corner, waar alle informatie is te vinden over klassieke Porsche modellen. Zo is het mogelijk om door de modelhistorie te browsen en meer te ontdekken over de merkwaarden, tradities en innovaties van Porsche.

Vakmanschap, passie én ondersteuning vanuit de fabriek

De Porsche Classic medewerkers in Amsterdam combineren hun passie voor klassieke Porsches met jarenlange ervaring. Voor werkzaamheden aan Classics van het merk maken ze gebruik van gereedschappen die speciaal voor deze modellen zijn ontwikkeld. Uiteraard volgen ze daarbij de strenge fabrieksrichtlijnen en maken ze gebruik van originele Porsche Classic onderdelen, die tot op de dag van vandaag worden geproduceerd. Bovendien werkt Porsche AG in Duitsland mee: de medewerkers van Porsche Classic in Amsterdam kunnen te allen tijde teruggrijpen op originele documentatie en tekeningen, die met veel zorg in de fabriek in Stuttgart-Zuffenhausen worden bewaard.