26
april
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Mijn spreekbeurt gaat over Porsche…

Basisschoolkinderen die een spreekbeurt over Porsche willen houden, kunnen met ingang van vandaag een spreekbeurtpakket aanvragen bij Pon Porsche Import. Snel daarna kunnen deze kinderen het pakket in de bus verwachten en daarmee zijn ze in staat hun Porsche–spreekbeurt tot in detail voor te bereiden. Centraal in het Porsche Spreekbeurtpakket staat namelijk een DVD met daarop een tekst over verleden, heden, toekomst én de Nederlandse connecties van Porsche. Uiteraard staat het leerlingen vrij deze tekst met extra informatie aan te vullen. Op de DVD staat ook een groot aantal foto’s van historische en hedendaagse Porsche-modellen én een voorbeeld van een powerpointpresentatie. Daarnaast omvat het Porsche Spreekbeurtpakket 30 stickervellen waarmee computermuizen een echte Porsche-look kunnen krijgen. Deze stickervellen zijn bedoeld om aan het einde van de spreekbeurt uit te delen aan klasgenootjes.


Primeur in Apeldoorn

De achtjarige Jasper Hoogeslag uit Groep 4 van de Apeldoornse Parkenschool was de eerste leerling in Nederland die gebruik maakte van het Porsche Spreekbeurtpakket. Om deze primeur (op zijn verjaardag!) een extra feestelijk tintje te geven, werd Jasper thuis opgehaald in een gloednieuwe Porsche 911 Carrera 2S – deze extra service was eenmalig om de aftrap van de spreekbeurtservice te markeren.

Jasper over zijn spreekbeurt: “Ik vind Porsche de coolste sportwagen die er is. Porsches  zien er vet uit en zijn supersnel – dat heb ik vandaag wel gemerkt! Door het spreekbeurtpakket kon ik mijn verhaal heel goed voorbereiden. Het enige was, dat ik nog iets te snel praatte, maar ik vind dat dat wel bij Porsche past. Iedereen heeft heel goed geluisterd, maar toen ze zagen dat de auto op het schoolplein reed, wilden ze allemaal naar buiten om een rondje mee te rijden!”Het Porsche Spreekbeurtpakket  is uitsluitend aan te vragen via info@porsche.nl. Alleen goed onderbouwde verzoeken worden gehonoreerd.