Leusden,
01
juni
2016
|
09:11
Europe/Amsterdam

Michel Arfman DGA van Porsche Centrum Twente

Samenvatting

Michel Arfman is per 1 juni directeur/grootaandeelhouder van Porsche Centrum Twente. Arfman is een echte Porsche man en hij heeft volgens eigen zeggen een missie: met veel passie aan de slag gaan met het grote potentieel in de regio, die de zijne is.

Michel Arfman is opgegroeid tussen de auto’s. Dat kreeg in 1994 een passend vervolg toen hij vanuit zijn technische opleiding stage ging lopen bij Porsche in Leusden. Michel Arfman daarover: “Ik ging aan de slag in de werkplaats, ook daar merkte je dat Porsche iets magisch is.”

Na zijn opleiding werkte Arfman 12 jaar voor BMW en aansluitend al even bij Porsche Centrum Twente. Van daaruit verhuisde hij naar Porsche Centrum Leusden, waar hij drie jaar lang vestigingsmanager was. Vanaf oktober 2015 is hij weer terug bij Porsche Centrum Twente en werd hij benoemd tot vestigingsmanager. Per 1 juni aanstaande is hij er directeur/grootaandeelhouder. Arfman daarover: “Porsche is en blijft fantastisch. Het is heel bijzonder om dit merk te vertegenwoordigen in de regio waar mijn roots liggen en waar ik me thuis voel. Porsche Centrum Twente is een bijzonder bedrijf. We werken hier met een enthousiaste en gedreven club mensen. En dat alles in combinatie met de nuchterheid én de gemoedelijke sfeer, die kenmerkend is voor deze regio. In die regio zie ik nog volop mogelijkheden en daarmee gaan we, als Porsche team, met veel passie aan de slag!”