22
juli
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Marianne Sturman neemt nieuwe Porsche Cayenne in ontvangst

De Porsche Onderneemster van het Jaar Award is in het leven geroepen om vrouwen die op eigen kracht hun idee succesvol in de markt hebben gezet, te onderscheiden. Deze vrouwen hebben hiermee authentiek ondernemerschap laten zien. Porsche voelt zich met deze vrouwen verbonden omdat Ferry Porsche, oprichter van het merk, destijds eenzelfde soort authentiek ondernemerschap aan de dag legde.


Prachtige auto

Onlangs werd Marianne Sturman, oprichtster van het bedrijf Moneypenny, uitgeroepen tot de Porsche Onderneemster van het Jaar 2010. Moneypenny bemiddelt in werk voor mensen die nadrukkelijk op zoek zijn naar meer balans tussen werk en privé. Daarbij richt het zich op hoogopgeleide en ervaren professionals die meer vrijheid en flexibiliteit in hun leven willen brengen. Kortom: Moneypenny zorgt voor een perfecte invulling van ‘het Nieuwe Werken’.

Met het winnen van de Porsche Onderneemster van het jaar Award, krijgt ze onder meer een halfjaar kosteloos de beschikking over de net geïntroduceerde Porsche Cayenne. Gistermiddag nam Marianne Sturman haar nieuwe auto in ontvangst in Porsche Centrum Amsterdam. Ron Loenen, directeur van één van de grootste Porsche Centra van Europa en Ray Uiterwaal, directeur van Pon Porsche Import, overhandigden haar de sleutels. De winnares is ontzettend blij met haar Porsche: ‘Ik heb nog nooit eerder in een Porsche gereden. Dit is een mijlpaal voor mij. De Cayenne en ik hebben een perfecte match. Hij is sportief, efficiënt, flexibel qua ruimtegebruik en ik kan er mee voor de dag komen als onderneemster. Ook mijn klanten zijn blij dat ik deze Porsche Award heb gewonnen, inmiddels heb ik met een paar klanten zelfs afspraken staan om ze te halen voor een ritje”.


Porsche Cayenne

Marianne Sturman rijdt vanaf nu rond in de nieuwe Cayenne Diesel. Ook deze Porsche is ontwikkeld volgens de Porsche Intelligent Performance-filosofie: meer vermogen bij een lager verbruik en minder CO2-uitstoot. De prijs van de nieuwe Porsche Cayenne Diesel is 81.990 euro inclusief BTW.