Leusden,
14
oktober
2015
|
11:52
Europe/Amsterdam

Josef Arweck nieuw hoofd Communicatie Porsche AG

Josef Arweck is de nieuwe Vice President Communications van Porsche AG.

Josef Arweck is de opvolger van Hans-Gerd Bode, die bij Volkswagen AG in dienst treedt als hoofd Group Communications, Investor Relations en External Relations. Arweck rapporteert rechtstreeks aan Oliver Blume de nieuwe CEO van Porsche. Blume ziet uit naar de samenwerking: “Josef Arweck heeft een zeer uitgebreide ervaring als het gaat om interne communicatie en hij staat voor toenemende samenvoeging en digitalisering van interne en externe communicatie.”

Van Mckinsey naar Porsche
Josef Arweck is een ervaren journalist en heeft een doctorstitel politieke wetenschappen. In 2008 maakt hij de switch van McKinsey naar Porsche. In eerste instantie werkte hij er op de persafdeling van Porsche Holding SE. In 2011 werd hij Director interne communicatie van Porsche AG en afgelopen juni kreeg hij de functie van Deputy Vice President Communications, inclusief de verantwoording voor de wereldwijde corporate communications. Na het vertrek van Hans-Gerd Bode nam Arweck het management van Porsche Communications al op tijdelijke basis over.

“Josef Arweck heeft een zeer uitgebreide ervaring als het gaat om interne communicatie en hij staat voor toenemende samenvoeging en digitalisering van interne en externe communicatie.”
Dr. Oliver Blume, Chairman van de Executive Board van Porsche AG