09
november
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Het meest exclusieve occassionweekeinde van Nederland

Porsche Approved is het officiële kwaliteitslabel voor gebruikte Porsches. Dit label is uitsluitend toe te kennen door de officiële Porsche centra van Nederland. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet een gebruikte Porsche aan hoge eisen voldoen. Alleen de auto’s waarvan de (onderhouds)historie bekend is en die een strenge test met maar liefst 111 punten goed doorstaan, krijgen dit predicaat. Het logische gevolg hiervan is, dat deze auto’s een jaar volledige garantie krijgen (met uitzondering van slijtageonderdelen), inclusief de mobiliteitsgarantie Porsche Assistance. De aankoop van een gebruikte Porsche tijdens het Porsche Approved Weekend wordt beloond met maar liefst twee jaar garantie.

Porsche Approved is een kwaliteitskeurmerk waarop eigenaren van gebuikte Porsches kunnen vertrouwen. Immers: je weet van wie je hem koopt. Op het Porsche Approved Weekeind blijkt overigens ook dat Porsche-rijden met garantie heel bereikbaar kan zijn: de prijslijst van het aanbod start al bij € 29.911,-


Het Porsche Approved Evolution Plan

De aanschaf van een Porsche Approved-occasion wordt nog aantrekkelijker dankzij het Porsche Approved Evolution Plan. Dit is een compleet nieuwe en innovatieve financieringsvorm, die op maat is gemaakt voor de eigenaren van een jonge gebruikte Porsche. Hierin zijn de aantrekkelijke aanschafwaarde en (vooral) de gunstige restwaardeontwikkeling die elke Porsche kenmerkt meegenomen. Dit maakt het rijden in een gebruikte Porsche nog aantrekkelijker en het biedt eigenaren de mogelijkheid om ‘door te groeien’ naar een jongere of zelfs nieuwe Porsche. Tijdens het Porsche Approved Weekend zijn adviseurs van het Porsche Financial Program aanwezig die alle details hierover uit de doeken kunnen doen.


Exclusief

Het meest exclusieve occasionweekeinde van Nederland vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 29 november aanstaande. De openingstijden op beide dagen zijn van 10.00 en 18.00 uur. Afgezien van de meer dan 150 Porsche-modellen is er met dank aan zorgvuldig geselecteerde partners nog veel meer te bleven. Kledingmerk State of Art, Mobil1 en Wajer Watersport (leverancier van exclusieve boten) geven de toch al exclusieve show nog eens extra cachet.

Meer informatie is te vinden op www.approvedbyporsche.nl.