14
september
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Er gaat niets boven het nieuwe Porsche Centrum groningen

 


Het nieuwe Porsche Centrum Groningen bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van de sportieve ambiance van het Euroborg-stadion. Porsche Centrum Groningen is dan ook optimaal bereikbaar. Het nieuwe pand, dat perfect zichtbaar is vanaf de snelweg A7, valt op door de fraaie architectuur waarin duidelijk de typische Porsche-signatuur is te herkennen. ‘Transparantie’ is daarbij het toverwoord en dat komt overal tot uiting. De showroom bijvoorbeeld heeft de beschikking over een zogenaamde (dag)lichtstraat waardoor carrosseriekleuren perfect tot hun recht komen. Vanuit de showroom is er bovendien een onbelemmerd zicht op de activiteiten in de werkplaats.

 

Ultiem clubhuis

Directeur Pim van Poelgeest is buitengewoon enthousiast over het nieuwe onderkomen: “Dit nieuwe pand is vooral goed nieuws voor onze klanten. Zowel de showroom als de werkplaats is veel ruimer dan voorheen en de ambiance is 100% Porsche. Daardoor zijn we hier perfect in staat om onze klanten op alle vlakken de best mogelijke service te bieden. Maar dit pand heeft nog een functie te vervullen: het is vanaf nu hét clubhuis voor alle Porsche-liefhebbers van het noorden. Wij organiseren elke jaar diverse grote evenementen, waarbij dit ‘clubhuis’ met zijn indrukwekkende roestvrijstalen bar een belangrijke rol gaat spelen. Door deze functie te benadrukken, geven we bovendien aan dat elke Porsche-liefhebber altijd welkom is.” Special guest: Panamera

De officiële opening van Porsche Centrum Groningen kreeg nog eens extra glans door de aanwezigheid van een bijzondere ‘special guest’: de Porsche Panamera. Deze eerste vierdeurs sportcoupé van Porsche beleefde zijn publieksdebuut tijdens de opening en de daarop volgende open dagen. Daarbij trok de fraaie Panamera bijzonder veel aandacht. Die aandacht vertaalt zich overigens ook in een goed gevuld orderboek: de officiële Porsche Centra van Nederland hebben inmiddels meer dan 100 bestellingen voor de Panamera mogen noteren.