14
oktober
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

Emerging Entrepreneur of the Year 2008

Emerging Entrepreneur of the Year 2008

Mark Wegh van Porsche Centrum Gelderland BV werd verkozen tot ‘Emerging Entrepreneur of The Year’ omdat de jury onder de indruk was van de visie en focus van de winnaar. ‘Hij heeft een bijzondere prestatie geleverd met het veroveren van een nieuwe markt. Gedreven door passie maakt hij vele jongensdromen waar’, aldus het juryrapport.


Jonge speler

Voor Mark Wegh, die samen met Erik Hendriks de directie vormt van Porsche Centrum Gelderland, is de prestigieuze uitverkiezing een bevestiging van het feit dat zijn aanpak succesvol is. ‘We zijn een jonge speler op de markt, maar wel een met visie, durf en – heel belangrijk – beleving. Je hebt ondernemen en ondernemen. Wij verkopen een product met emotie. In alles wat je doet, moet je dat ook uitstralen. Daar ligt de basis van ons succes.’


Durven innoveren

Sinds de opening in 2006 heeft Porsche Centrum Gelderland een indrukwekkende groei doorgemaakt. ‘Wij kijken vooruit, durven te innoveren’, zegt Wegh. ‘Dat we deze verkiezing hebben gewonnen, is een prachtig compliment aan iedereen die bij ons bedrijf werkt. Op deze manier erkenning krijgen voor het werk dat we doen en de weg die we als onderneming zijn ingeslagen,  is  bijzonder eervol.`


Over ‘Entrepreneur of the Year’

Ernst & Young organiseert het programma om succesvol ondernemen te belonen. De ‘Entrepreneur of the Year’-titel wordt jaarlijks in ruim veertig landen toegekend. De afzonderlijke landenprogramma`s zijn bedoeld om ondernemerschap op een voetstuk te plaatsen, omdat ondernemerschap voor elke economie in de wereld essentieel is. De succesvolste ondernemers verdienen het om hun voortrekkersrol beloond te zien.

Ernst & Young wordt hierbij ondersteund door Fortis (hoofdsponsor), Universiteit Nyenrode, het ministerie van Economische Zaken, de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP) en VNO-NCW.