05
juni
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Cayenne-Kilometer nu met kans op weekend Porsche Cayenne rijden

De Cayenne-Kilometer is op diverse plaatsen in Nederland uitgezet. Op die plekken staan grote billboards die automobilisten aansporen af te stemmen op de frequentie van ‘Cayenne FM’. Automobilisten die dat doen, worden vervolgens circa 30 seconden (de benodigde tijd voor het afleggen van een snelwegkilometer) via hun speakers getrakteerd op de indrukwekkende sound van de 404 kW/550 pk sterke Porsche Cayenne Turbo S. Vele duizenden automobilisten hebben op deze manier al een kennismaking met de sportieve SUV van Porsche achter de rug.

 

De volgende dimensie

Tot en met 23 juni aanstaande zijn er op diverse drukke (snelweg)trajecten in Nederland nog Cayenne-Kilometers af te leggen. Vanaf nu zelfs met een extra dimensie. Automobilisten die hun Cayenne-ervaring delen via Twitter maken namelijk kans op de ultieme kennismaking: een weekend lang proefrijden met de dynamische vijfzits SUV. Om hierop kans te maken, dient de tweet waarin de Cayenne-ervaring wordt beschreven te zijn als de auto zelf: origineel, een tikje gepeperd en vooral krachtig. Ook de hashtag CayenneFM (#CayenneFM) is een verplicht nummer.

 

Achter de schermen

Informatie over de Cayenne-Kilometer is te vinden op www.porsche.nl/cayennefm. Hier staat alles over de exacte locaties en data. Ook op de site: een video over de totstandkoming van de unieke actie en natuurlijk uitgebreide informatie over de Cayenne zelf.

 

Hier zijn de komende periode Cayenne-Kilometers uitgezet:

 

t/m 6 juni: Kennedylaan Eindhoven (105,1 FM)

t/m 7 juni: A50 (105,5 FM)

t/m 9 juni: A4 (107,5 FM)

t/m 9 juni: Europaweg A7/N46 (106,3 FM)

t/m 13 juni: Maasboulevard Rotterdam (107,5 FM)

t/m 21 juni: Oeleweg Hengelo (107,8 FM)

t/m 23 juni: A1, Knoopunt de Hoef (107,2 FM)