Leusden,
17
september
2015
|
13:43
Europe/Amsterdam

Beleef de IAA-primeurs van Porsche live

Vandaag begint de belangrijkste autotentoonstelling van het najaar: de Internationale Automobil Ausstellung (IAA) in Frankfurt. Porsche steelt er de show met de visionaire ‘Mission E’ en de nieuwe 911. Het mooie is: al dat nieuws bevindt zich op zo’n vier uur rijden.

De aanwezigheid van Porsche op de IAA in Frankfurt is in één woord samen te vatten: toekomstgericht. Dat geldt om te beginnen voor de nieuwe 911 Carrera en Carrera S. Die zijn dankzij nieuwe turbomotoren krachtiger, sneller en zuiniger dan ooit. En dan is er de Porsche Mission E, de eerste volledig elektrisch aangedreven sportwagen van het merk. Het studiemodel levert topprestaties in combinatie met een actieradius van 500 km en koppelt dat aan een toekomstwijzend design van zowel ex- als interieur.

Beleef Porsche in Frankfurt

Porsche is een merk om te beleven en dus is een bezoek aan de Porsche stand in hal 3 op de IAA zeer de moeite waard. De IAA in Frankfurt is vanuit Nederland vlot te bereiken, zowel per auto als met de trein. Vanaf Utrecht bedraagt de afstand zo’n 400 km. De tentoonstelling is van 17 tot en met 27 september dagelijks geopend van 09.00-19.00 uur. Een trip naar de IAA is online perfect voor te bereiden met onder meer deze routebeschrijving en uiteraard de mogelijkheid om thuis alvast tickets te bestellen.