14
april
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Aswin Hoffmann privéchauffeur voor 1 dag

Porsche vervoert als exclusieve autopartner van het WFF tot en met vrijdag 15 april alle gasten van het evenement. Hierbij discussiëren wetenschappers van over de hele wereld over mondiale uitdagingen als klimaatverandering, schaarste en verschuivende machtsverhoudingen. Voor het evenement zocht Porsche iemand die een dag met de professionele privéchauffeurs zou meedraaien. Geïnteresseerden konden zich aanmelden op de site van Porsche.

Aswin Hoffmann uit Molenhoek kwam als beste kandidaat uit de bus. Tijdens een speciale training van Excellent Chauffeursdiensten B.V. in Amersfoort kreeg hij de fijne kneepjes van het chauffeursvak uitgelegd: kijk- en bochtentechniek, stuurhandeling en het juist inschatten van verkeerssituaties.Panamera S Hybrid

Omdat het WFF zich net als Porsche inzet voor een duurzamere wereld, is het evenement bij uitstek geschikt voor de presentatie van de Porsche Panamera S Hybrid. De nieuwe versie draagt als eerste Porsche het energielabel A, zonder daarbij in te leveren aan sportiviteit en elegantie. De Porsche Panamera S Hybrid verschijnt in juni op de markt voor prijzen die beginnen bij 127.000 euro inclusief BPM en BTW.