07
juni
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Altijd een goed idee: Porsche voor vaderdag

 Vaderdag is dé dag om jongensdromen waar te maken. En daarvoor is er de Driver’s Selection by Porsche Design. Deze collectie is buitengewoon breed van opzet. Het gamma reikt van T-shirts tot en met high-end fiets. Voor alle artikelen geldt dat ze van 100 % Porsche-niveau zijn. Ofwel: exclusief, perfect afgewerkt en kwalitatief hoogwaardig. Bovendien zijn het stuk voor stuk echte ‘hebbedingen’. De complete collectie is te vinden op www.porsche.nl/shop. 


De ideeën voor 2012

Speciaal ter gelegenheid van Vaderdag 2012 hebben we een aantal speciale items geselecteerd. Zo zijn er de vaatwasmachinebestendige ijsblokjesvormen met silhouetten van 911, Cayman, Cayenne of Panamera. Zo houdt vader (voor € 10,75) zelfs tijdens het Europees Kampioenschap voetbal het hoofd koel. Ook heel cool: de computermuis in het design van de 911. Deze muis is ontworpen in de Design Studio van Porsche Weissach en hij is geschikt voor zowel pc als Mac. Een mooi detail is het aluminium scrollwiel dat fraai afsteekt tegen de afwerking in hoogglans zwart (prijs: € 83,95). Om nog even in multimediasferen te blijven, is er de iPhone-hoes met het originele Porsche-logo. De hoes is aan de binnenkant afgewerkt met een beschermende zachte bekleding (€ 62,75). 


Klassiekers in Porsche-stijl

Uiteraard zijn er ook echte vaderdag-klassiekers, maar dan wel in Porsche-stijl. Zo is er de Aktetas Sport Classic. Deze buitengewoon hoogwaardige aktetas is afgewerkt met een combinatie van generfd en glad leder. Hij biedt plaats aan een 15-inch laptop en is voorzien van een insteekvak achter en een (afneembare) draagriem. Echte blikvangers zijn de twee gespen met Porsche-logo. Deze exclusieve aktetas staat inde prijslijst voor € 475. De Portemonnee Sport Classic past qua stijl en uitvoering perfect bij de aktetas, maar ook zonder is het een prachtig accessoire voor de liefhebber, niet in het minst door het Porsche-logo aan de buitenkant (€ 105). En dan zijn er natuurlijk vaders die alleen genoegen nemen met een echte Porsche. Speciaal voor hen is er de nieuwe donkerblauwe 911 Carrera S in schaal 1:18 (€ 79,95). Want ook na Vaderdag moet er wat te dromen overblijven.