21
maart
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

50 jaar 911: Porsche trakteert

De speciale onderhoudsactie voor de 911 is een van de manieren waarop het 50-jarige jubileum van de legendarische sportwagen wordt gevierd. Wie van deze traktatie wil profiteren, kan daarvoor tot en met 15 mei aanstaande terecht bij de Nederlandse Porsche (Service) Centra. In de feestperiode is dít het aanbod: de leeftijd van het 911-model in kwestie bepaalt het kortingspercentage op de factuur voor een grote, kleine of jaarbeurt. Voor de eigenaar van een 911 F-model uit 1970 bedraagt het voordeel bijvoorbeeld 43%. De vaste onderhoudstarieven hebben vele voordelen. Om te beginnen zijn de onderhoudsbeurten waarvoor ze gelden volledig afgestemd op het model in kwestie - maatwerk dus. Bovendien weet de eigenaar van een Porsche vooraf precies waar hij/zij aan toe is. Alle informatie over de van zichzelf al aantrekkelijke vaste onderhoudsprijzen én de tarieven per model zijn te vinden op: www.porsche.nl/onderhoud.In vertrouwde handen

In het 911-jubileumjaar én daarna is het recept om een Porsche 911 (en andere modellen) in topconditie te houden heel eenvoudig: regelmatig onderhoud bij een officieel Porsche Centrum. Daar werken specialisten die door de fabriek zijn opgeleid waardoor ze elke Porsche tot in de puntjes kennen. Bij onderhoud en reparatie werken ze volgens de officiële fabrieksrichtlijnen en maken ze gebruik van originele Porsche-onderdelen.

Onderhoud door een officieel Porsche Centrum betaalt zich ook uit aan het einde van de rit: een auto met een sluitende onderhoudshistorie is door zijn optimale staat meer waard dan een vergelijkbaar model waarvan de geschiedenis minder duidelijk is.