15
januari
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Veilig rijden en reizen in stijl met 911 & co.

Aansluitend bij deze tijd van het jaar is er om te beginnen een wintertraining, die onderdeel is van de Porsche Driving Experience. Speciaal voor beginners zijn er het Precision Trainings Camp Austria in Oostenrijk en Camp 4 in Finland. De meer doorgewinterde Porsche-bestuurders kunnen terecht bij het begin 2009 geopende Porsche Driving Experience Center in Noord-Finland voor het rijden op sneeuwpistes en een speciaal voor Porsche geprepareerd ijsmeer. Op dit bevroren meer van 780 hectare groot, nabij de plaats Ivalo, vinden van januari tot en met april meerdere wintertrainingen plaats. Hoogtepunt is de Master Training: de cursisten rijden in auto’s met spikes, wat een goede voertuigbeheersing mogelijk maakt en bovenal rijplezier biedt.


Historische sportauto’s

De Porsche Sport Driving School biedt het gehele jaar door cursussen aan voor beginners en gevorderden, onder meer met programma’s die toegesneden zijn op specifieke bestuurdersgroepen. Zo kan de liefhebber zich voor een tweede keer inschrijven voor de Porsche Classic Training, waarbij met historische sportauto’s gereden wordt. De Super Sport Training is bedoeld voor eigenaren van Porsche’s met veel vermogen, zoals de Porsche Carrera GT en de Porsche 911 GT2 en GT3. Women Only is de naam van de rijcursus speciaal voor vrouwen die van een sportieve rijstijl houden.


De Porsche Sport Driving School, die al ruim 25 jaar bestaat, vormt de kern van alle klantevenementen van Porsche. Wereldwijd zijn er 250 instructeurs bij Porsche in dienst die de cursisten zo goed mogelijk begeleiden – op (inter)nationale circuits, off-road en op ijs. Ook kan iedereen bij de Porsche Sport Driving School terecht voor het behalen van een racelicentie om aan klantenwedstrijden als de Porsche Sports Cup deel te kunnen nemen.Exclusieve reizen

Aantrekkelijk en onderscheidend, dat kenmerkt het Porsche Travel Club-programma, dat dit jaar vier thema’s kent: Porsche Behind the Scenes, Porsche Weekends, Porsche Adventure Tours en Porsche Camps. Behalve dag- en weekendtrips naar populaire bestemmingen in Duitsland biedt de Porsche Travel Club ook exclusieve reizen aan naar diverse andere mooie streken in het buitenland. Zo kunnen reislustige Porsche-enthousiastelingen de Provence, de Côte d’Azur, de Alpen of de Pyreneeën ontdekken in een Porsche-sportauto, een Porsche Cayenne of een Porsche Panamera.


Bedrijven die hun werknemers willen belonen met een bijzonder cadeau, kunnen zich eveneens inschrijven voor de cursussen en activiteiten van de Porsche Driving Experience.

Meer informatie is te vinden op de internetsite www.porsche.nl en is in te winnen bij de Porsche dealer. De actuele jaarcatalogi zijn telefonisch te bestellen: +49-711-911-78155 (Porsche Travel Club) en +49-711-911-78683 (Porsche Sport Driving School).