Leusden,
27
juni
2016
|
16:15
Europe/Amsterdam

Share a Porsche: 4 winnaars, 1 huwelijk, 1 jaar Porsche rijden

Samenvatting

Onlangs is Share a Porsche van start gegaan, een initiatief dat 2-4 vrienden (m/v) in staat stelt om een Porsche te delen zonder de auto te hoeven aanschaffen. Ter introductie lanceerde Porsche een campagne waarbij vriendengroepen werden uitgedaagd om met elkaar in het huwelijk te treden om een Porsche te kunnen delen. De winnaars werden op 25 juni bekend gemaakt op de Porsche Racing Days in Zandvoort.

Om de start van Share a Porsche kracht bij te zetten, lanceerde Porsche een bijzondere campagne: Porsche Mariage. Daarbij werd aan deelnemers gevraagd of zij bereid waren om met drie vrienden te trouwen voor de ultieme, gezamenlijke bruidsschat: een Porsche 911. Deze actie was een groot succes: er volgden 1.750 aanzoeken, 1.620 verlovingen en 540 potentiële huwelijken.

En de winnaars zijn…

Uit alle inzenders werden op basis van de originaliteit van de motivatie tien groepen van vier trouwlustigen geselecteerd. Zij werden uitgenodigd voor de grote finale tijdens de Porsche Racing Days op 25 juni op het Circuit van Zandvoort. Het prijswinnende team werd bepaald aan de hand van een officiële trekking door een notaris. Joeri, Casper, Nick en Jasper waren daarbij de gelukkigen.

 

Trouwen in India, een jaar lang Porsche rijden

De vier winnaars krijgen twee bijzondere prijzen. Om te beginnen vertrekken zij binnenkort naar Kinnaur in India – een plek waar het sluiten van een huwelijk tussen meer personen traditie is. Bij terugkeer staat de bruidsschat klaar: een Porsche 911. Deze auto mogen de winnaars een jaar lang kosteloos delen.

Delen: rijplezier en kosten

Share a Porsche is een unieke manier om een jongensdroom te verwezenlijken. Met Share a Porsche kunnen twee, drie of vier personen zorgeloos van een Porsche genieten zonder hem aan te schaffen. Dat kan door een slimme leaseconstructie: iedere deelnemer betaalt een vast maandbedrag op basis van een vooraf bepaald aantal kilometers. Hierbij zijn behalve brandstof alle vaste kosten inbegrepen. Ofwel: het rijplezier en de kosten worden gedeeld. Met een handige app is alles rondom Share a Porsche efficiënt regelen.