09
april
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Porsche Classic: omdat elke Porsche een klassieker wordt

Een Porsche in originele staat is dé uitgangspositie om optimaal te blijven genieten van een Porsche. De officiële Porsche Centra van Nederland zijn de aangewezen adressen om een Porsche, ongeacht het bouwjaar, in tiptop conditie te houden. De Porsche Centra werken namelijk met originele onderdelen én hebben naast vakkundige en perfect getrainde technici ook alle benodigde apparatuur in huis. Het is dan ook geen toeval dat de officiële Porsche Centra twee jaar garantie op alle reparaties geven.


Gratis Porsche Classic Check

Eigenaren van een Porsche die om wat voor reden dan ook (tijdelijk) niet door een officieel Porsche Centre is onderhouden, kunnen de gratis Porsche Classic Check laten uitvoeren. Daarbij wordt een Porsche van top tot teen geverifieerd (motor, versnellingsbak, kleur, meeruitvoeringen etc.). Als de desbetreffende auto op alle punten ‘klopt’, wordt dat bevestigd met een officieel geboortecertificaat ter waarde van € 50,-  De Classic Check vormt de basis voor een voorstel voor onderhoud a la carte. Medewerkers van het Porsche Centrum laten klanten precies weten wat ze voor de Porsche in kwestie kunnen betekenen. Samen met de individuele wensen van de klant leidt dat tot een onderhoud- en serviceplan met bijbehorende prijsopgave. Zo kunnen klanten er voor kiezen om alleen de reparaties te laten uitvoeren die noodzakelijk zijn voor een gepland jaarkilometrage. Om kosten te spreiden, is het ook mogelijk om noodzakelijke reparaties gefaseerd te laten uitvoeren. Bovendien hanteert Porsche vaste onderhoudsprijzen. Dankzij deze zogenaamde Porsche Service Prijzen, weten eigenaren van elk type Porsche voorafgaand aan elke inspectie precies waar ze aan toe zijn. Bovendien wordt op alle werkzaamheden en de gebruikte onderdelen twee jaar garantie afgegeven. Daarmee is Porsche Classic dé manier om veilig, betrouwbaar en met plezier onderweg te zijn in een klassieke Porsche.

Porsche-eigenaren die besluiten het onderhoud van hun (toekomstige) klassieker bij één van de officiële Porsche Centra te laten uitvoeren, krijgen een gratis Classic Cheque ter waarde van € 99,- op de koop toe. Met deze Cheque krijgen ze € 99,- korting op de volgende onderhoudsbeurt.


Meer informatie over Porsche Classic is te vinden op: www.porscheclassic.nl