Leusden,
07
september
2015
|
16:34
Europe/Amsterdam

Met een Porsche 911 naar de première van de nieuwe 911

De nieuwe Porsche 911 is hét sportwagennieuws van dit jaar. De première vindt plaats op de autotentoonstelling (IAA) van Frankfurt. U kunt er bij zijn. Vertel ons hoeveel decibel de sportuitlaat van de nieuwe 911 Carrera S produceert en u maakt kans op een tweedaagse trip voor twee personen (19-20 september) naar de IAA om als één van de eersten de nieuwe 911 live te zien. Uiteraard reist u in stijl: in een Porsche 911.

De nieuwe Porsche 911 zet een innovatieve stap vooruit. De beroemde flat-six-motoren van de 911 Carrera en Carrera S krijgen de beschikking over hightech bi-turbotechnologie. Het resultaat: meer vermogen, nog betere prestaties en een lager verbruik. De legendarische flat-six-sound komt helemaal tot zijn recht met het vernieuwde sportuitlaatsysteem. Als u raadt hoeveel decibel er uit de twee uitlaatpijpen ontsnapt, maakt u kans op de tweedaagse trip naar Frankfurt. Samen met een vriend of vriendin reist u per Porsche 911 (van de huidige generatie) naar de belangrijkste autotentoonstelling van het najaar. Een hotelovernachting inclusief ontbijt is inbegrepen. Op de Porsche stand bent u onze gast én ontdekt u alle details van het nieuwe model.

Kans maken op deze unieke trip is eenvoudig: klik hier voor het deelnameformulier. Meedoen kan tot en met vrijdag 11 september 09.11 uur. De winnaar wordt ’s middags op de hoogte gesteld en bekendgemaakt via ons twitteraccount @PorscheNL